DJ TIL PRIVATFEST

Privatfester betyder at venner og i nogle tilfælde familie skal ud og danse. Derfor er det vigtigt at musikken er god og der bliver spillet masser af hits fra DJ’en. Som DJ til privatfest er det vigtigt at forstå publikum og have fingeren på pulsen, så musikken passer til stemningen som aftenen skrider frem. Samtidig er DJ med til at sikre privatfesten mod de fulde gæster der konstant skifter musik. Derfor er det fedt at slippe besværet med at skulle stå for leje musikanlæg og lys selv. Lej en dj som står for det hele. Dermed slipper I for gæster der står og diskuterer, hvilken musik der skal spilles, i stedet for at danse.

I årenes løb har vi haft mulighed for stille mobildiskoteket op til alt fra en Bar Mitzvah til 50 års fødselsdage, og er derfor gode til at ramme en bred aldersspredning, der typisk forekommer til familiefester.

Derudover er det også sjovt ved 30-, 40- og 50-års fødselsdage at feste og danse sammen med venner og bekendte, til den musik man er vokset op med. Vi sørger for, at I kommer ud på dansegulvet – og bliver der!

  • Erfaring DJ
  • Musik tilpasset jer og jeres fest
  • Professionelt udstyr

  • Vi sørger for alt
  • Dansegaranti

Mobildiskotek til privatfest

Det er populært at holde privatfester som fødselsdage med mobildiskotek eller anvende mobildiskotek til konfirmationen. I den forbindelse har Mobildiskotek Lej DJ mange efarne DJ’s som selv kan medbringe et komplet mobildiskotek, lys, lyd og røg er tit hvad der skal til. Naturligvis krydret med god musik, som mobildiskoteket glad leverer! Privatfest er tit noget helt særligt, med en bred samling af familie og venner, hvor der er brug for blandet musik, med hits som alle kan synge med på. Derfor er det tit en god idé at hyre et mobildiskotek, fremfor band eller jukeboks. Med mobildiskoteket risikerer man ikke at der er en gruppe af gæsterne der kommer til at sidde på musikken hele aftenen og alle andre føler sig overset.