DJ TIL BRYLLUP

Bryllup er et af livets største og vigtigste begivenheder, som man vil huske resten af livet. Derfor skal alt spille og klappe, og dette gælder også musikken. Med en professionel DJ fra LejDj.dk til jeres bryllup, sørger vi for, at der er styr på musikken og at aftenen ikke afsluttes uden ømme fødder – vores DJ’s tilpasser sig jeres ønsker og behov, og spiller hits som helt sikkert får alle jeres gæster – unge som gamle – ud på dansegulvet.

  • Velklædt og professionel DJ
  • Dansegaranti!
  • Ømme fødder dagen derpå
  • Nye og gamle hits

  • Professionelt udstyr
  • Altid styr på tingene
  • Professionel kommunikation
  • Forventningsafstemning inden festen

En DJ fra LejDj.dk sikrer at i får det præcis som i vil have det. Vi forventningsafstemmmer inden festen, for at sikre at vi leverer en DJ der passer perfekt til jer. VI har et kartotek af DJ’s over hele landet, og kan helt sikkert finde en der passer til jer. 

Vi elsker bryllupsfester, og har stor erfaring inden for disse. I kan derfor trykt lade os om, at stå for musikken til jeres bryllup.

Som til alle vores andre arrangementer indgår vi en skriftlig aftale, så I er sikre på hvad I får. DJ’en er altid pæn og høflig, og møder gerne op i jakkesæt eller smoking, eller andet hvis ønsket.

Udstyret kan for et mindre gebyr sættes op inden gæsterne kommer, men det er dog hurtigt at sætte op, og er meget fleksibelt mht. pladsbehov m.m., og plejer derfor normalt ikke at være et forstyrrende element for aftenen.

Professionelle DJ’s overalt i Danmark

Om jeres bryllup skal holdes på Sjælland, Fyn eller i Jylland, har vi DJ’en til jer. Vi har professionelle DJ’s overalt i landet. Vi har DJ’s til enhver lejlighed, og har helt sikkert også en der passer til jeres ønsker og behov. Vores DJ’s kan spille til formelle bryllupper, men også bryllupper, hvor der ønskes gang i den hele natten.

Så kontakt os, så finder vi sammen ud af rammerne for, at gøre jeres aften til en uforglemmelig aften – både for jer – men også for alle gæsterne.