DJ TIL DIN JULEFROKOST

Når julefrokosten 2017 står for døren, er musikken noget af det allervigtigste for aftenen. Med en god DJ til at sætte stemningen kan hele selskabet føle sig velkommen, og det bliver desto nemmere at komme ud på dansegulvet og få danset igennem. Til julefrokosten spiller vores DJ’s næsten altid de traditionelle hits som Last Christmas og All I Want for Christmas, men der er bestemt også mulighed for at få spillet danske julehits og andre særlige ønsker. Julefrokost DJ handler mest af alt om, at alle gæster føler sig velkommen og har en dejlig aften.

  • Nye og gamle julehits
  • Dansegaranti
  • Vi elsker musikønsker
  • Erfaren DJ i julehumør

  • Altid styr på tingene
  • Vi elsker musikønsker
  • Julestemning natten lang
  • Professionelt udstyr

JULEFROKOST-DJ OG JULESTEMNING

Med Julefrokost DJ fra LejDJ.dk er du sikret underholdning til hele aftenen. DJ’en vil med et lækkert lyd- og lyssetup sørge for, at musikken bliver tilpasset selskabet – og ikke omvendt. Det er op til jer, om I ønsker en julefrokost med DJ, hvor der skal danses og festes, eller der i stedet skal være en afslappet og hyggelig stemning. DJ’en tilpasser som sagt jer.

JULEFROKOST 2017 MED LEJDJ

Julefrokosttiden i november og december er altid travl og hektisk for vores DJ’s. Både i Aarhus, Aalborg, Odense og København er der stor efterspørgsel på DJ til julefrokost. Derfor anbefaler vi jer, at I booker os i god tid for at være sikker på at få god og ordentlig musik til julefrokosten. Hos LejDJ.dk har vi altid fokus på at sikre den bedste julefrokostoplevelse og har samarbejde med mange dygtige DJ’s, som ved hvad der skal til for at skabe julestemning og dansestemning til jeres julefrokost.

MOBILDISKOTEK TIL JULEFROKOST

Til julefrokosten er musikken vigtig. Mobildiskotek Lej DJ har stor erfaring med DJ og mobildiskotek til julefrokost. Med dygtige og engagerede mobil-DJ’s spiller vi god julemusik og får julefrokosten til at blive uforglemmelig. Mobildiskotek til julefrokost er en rigtig stemningsskaber og med god musik, bliver julefrokosten en sikker succes.