Her ser du en liste med vores ialt 40 DJ’s  som er spredt udover hele landet.

Adrian Hinge

Jeg er en frisk DJ på 20 år med 3 års erfaring som DJ med eget mobildiskotek. Jeg kommer fra Holte, og spiller på hele Sjælland. Jeg spiller primært til ungdomsfester. De fleste af mine jobs er 18 års fødselsdage og fester med gæster på mellem 10 og 30 år. Jeg bevæger mig primært inden for genrer som mainstream, remix, house, electro house, pop og 90′er. Efter ønske, spiller jeg også fx. dubstep, psytrance, 80′er, børnevenlig musik og chillout.
Jeg er ved at uddanne mig til lydtekniker, fordi jeg gerne vil leve af at arbejde i eventbranchen, og arbejde med musik og lyd resten af livet. Jeg startede som mobildiskotek før jeg blev DJ, men opdagede hurtigt mit talent som DJ, og mulighederne hvis jeg blev ved. Har produceret eget musik, og beskæftiger mig udelukkende med musik, lyd og kundeservice til hverdag.

 

Benjamin Friismose

billederJeg er frisk fyr fra Holbæk området, som tilfældigvis er faldt for dj-branche et par år tilbage. Det hele startede med, at være “en for sjov hobby” i gymnasietiden, men eftersom jeg blev mere og mere engageret i musikken og det med, at være med på de nyeste noder, kunne jeg godt mærke, at jeg ville gøre noget mere ud af det end bare en hobby. Herefter begyndte jeg at udvide min musiksmag, så jeg havde alt fra de nyeste pop kunsternere og ned til de helt gamle, såsom Elvis Presley, Marvin Gaye osv.
Grunden til jeg startede som professionel DJ, er fordi jeg synes det er fedt, at kunne være med til, at give festen et ekstra kick uden man behøver at stå i centrum af det hele. Det er fedt, at kunne fyrer op for lidt lækkert musik, som folk godt kan lide at hører og gerne vil danse til.

 

Daniel Mailand 

Jeg er en 20 årig gut der har spillet i godt 6 år. 
Jeg startede et mobildiskotek op som 14 og kørte med min daværende makker i godt 5 år, vi startede om med at spille til små fødselsdagsfester og voksede senere op til at kunne levere lyd og lys til gymnasiefester. 
Nu spiller jeg sammen med et helt nyt diskotek som har base i Fredericia, vi har spillet i storset hele landet, i sommers lavede vi bla. en havnefest i Bagenkop på Sydlangeland.
Udover DJ arbejder jeg også ofte til events som Tekniker fx. Danish Deejay Awards.  

Jeg kan spille til alle slags fester lige fra.
- fødselsdage 
- Byfester
- Firmafester 
- Halballer
- Elevfester
osv.
Jeg er en gut der brander for at få kundens ønske opfyldt. kun det bedste er godt nok!

DJ Love Sounds
imagesJeg har Spillet som DJ i godt 3 år.
Jeg spiller det kunden ønsker og for mig er det vigtigt at kunden bliver tilfreds.

 

 

 


DJ Korsholm
imagesJeg er en ung fyr på 24, snart 25, der elsker at spille på min pult. Jeg kommer oprindeligt fra Nørre Nebel, men har boet på Als siden jeg var 10, og nu bor jeg i en tre værelseslejlighed i Sønderborg. Jeg startede som dj i slutningen af juli 2011 på et diskotek i Sønderborg, og ca et år efter blev jeg tilbudt at blive dj i et mobildiskotek, hvor jeg sagde ja, og der har jeg været lige siden. Det diskotek jeg var dj på lukkede i januar 2013, og dermed stoppede jeg også der. Med jobbet som dj i et mobildiskotek har jeg fået en masse erfaring, både med hensyn til at spille musik men også alt muligt andet, man kan komme til at skulle lave i mobildiskotek, f.eks. musikarrangementer, store som små, hvor der ”kun” skulle styres lyd efter en spilleliste og lys. Jeg har også været med til en del liveoptrædener med mobildiskoteket, hvor vi har stået for lyden via en livemixer. Som dj har jeg været ude på mange forskellige jobs, bl.a. 18 års, 50 års, og også bryllup. Jeg har min egen pult, komplet 2000 nexus, som jeg bruger til jobs, og så har jeg en ekstra pult med 2 cdj 2000 nexus og en djm 2000, som bliver brugt til udlejning.

 

Dj Mathias Fredberg
imagesVILD OG VOLDSOM UNG DJ!
Kan altid sætte gang i de vildeste ung fester!

 

 

 

 


DJ MBK

imagesJeg har en 12 år lang erfaring som DJ, jeg spiller ofte både på klubber og bar både i UK og i Danmark. 
Min fortrukne musik genre er Funky House / House. 

 

 

 


Dj Michael Johansen
Mit navn er Michael Johansen jeg er 27 år og arbejder til hverdag arbejder jeg som Account manager i teleselskabet 3, Jeg bor i Slangerup (en mindre by nær Frederikssund nordsjælland) og har en kæreste.
Som Dj vil jeg betegne mig selv som en erfaren og loyal dj der spiller stort set alle slags fester. Mine favoritjobs er primært voksenjobs med mulighed for afspilning af min brede musiksamling.
Jeg har spillet for lej dj i snart 6 år og som dj i godt og vel 10 år nu. 

Jeg har spiller alle fester og siger ekstremt sjældent nej til jobs…Dog er ungdomsfester ikke lige min kop te:-) Igennem mine 10 år som dj har jeg spillet på adskillige natklubber i københavn og ikke mindst utallige mobiljobs.
Desuden har jeg spillet som after ski dj i st. anton og har de sidste 4 år, i sensommer/efterårs perioden rejst som oktoberfest dj i udlandet.
jeg er nok den mest brugte dj i lej dj, og har gennem årene skaffet faste kunder til firmaet så det håber jeg at kunne fortsætte med.

DJ Morten

imagesDJ gennem flere år hos LejDj.

Startede tilbage omkring 1985, og har spillet på div. clubber i København og Sjælland indtil start 90´erne, herefter kun som mobildiskotek.

 

 

 

DJ OD!N

imagesPå trods af kun 3 år bag pulten har jeg formået at spille til utallige ungdomsfester og har også prøvet kræfter med et ældre publikum. For tiden spiller jeg fast til gymnasiefester på Roskilde Gymnasie og Roskilde Katedralskole. Det er min mission at få unge og voksne til at få brugt danseskoene til både gammelt og nyt, kendt og ukendt musik. Dette formår jeg at gøre med mit overfyldte musikbibliotek med 7000+ numre, mine tekniske færdigheder og min aflæsning af publikum. Alt i alt er resultatet et meget dansevenligt og humørspredende musikflow gennem hele aftenen.

 

 

Dj Partycrew

Jeg er en mand på 45 som har været vild med musik siden jeg var 12 år. og startede som dj i 88 blev proffesionel club dj i 92 først for et booking bureau i nordjylland som jeg har glemt navnet på derefter for prime agency.. har sideløbende kørt mobil disko siden 95 og har spillet til alle slags fester lige fra konfirmation til 50 Års fødselsdage og bryllupper.

 

 

DJ Peder

imagesjeg er 47 år og har været igang i et par år jeg er altid i godt humør så festen bliver et hit.
jeg bliver altid glad når jeg er ude og spille da det er mere en hobby end et arbejde for mig på, så er det jo kun et pluds at få penge for noget man nyder.
Jeg har spillet mobildiskotek i ca. 29 år, og spiller gerne til alle fester. Min stærke side er 80´er, 90´er musik og nye hits. Jeg er bedst til fester for det voksne publikum, 
jeg spiller musik så alle bliver glade, jeg spiller ønsker og forspurte melodier og er meget flexibel så kunden får det som han/hun gerne vil have det til deres store dag / fest

 

DJ Peter

Mit navn er Peter (Kalder mig DJ Peter) jeg er 38 år.
Jeg spiller til er bl. kobberbryllupper, 25-60 års fødselsdage, samt dimissionsfester, sidste skoledagsfester og bryllupper ect.
Jeg sætter en ære i, at gøre festen god, og at kunderne skal kunne huske tilbage på en dejlig fest.
Når jeg er ude at spille, så gør jeg meget ud af, at få udstyret sat pænt dvs.ledninger til lysshow, røgkanon etc. bliver gemt væk, så publikum ikke tænker på andet end at nyde festen og blive underholdt.
Det er nok også derfor, at jeg tit bliver hyret af de sammme igen og ingen til deres næste fest.
Musik stilen er meget blandet, røvballemusik, mainstream top 40, oldie but goodies.
Jeg klæder mig pænt på til hver fest.

 

DJ Phillip Leth

imagesTil daglig arbejder jeg med online marketing og udlejning til fest, jeg har en Cand. Merc. fra CBS – når jeg skal slappe af fra alt det travle arbejde elsker jeg at tage ud og spille. Især bryllupper, fødselsdage og firmafester er favoritter. Jeg elsker musik og lytter til alt fra glade 60′er blues til de nyeste radiohits. Især dansable hits med et fedt beat er jeg glad for – lidt latin og gerne nogle numre med en god stemme. Sent på natten kommer der som regel et par sjove nye tracks eller noget rejseinspireret – hvor jeg efterhånden har lært publikum at kende. Desuden har jeg stor glæde af at gæsterne ønsker numre. Det er bedst når man har kontakt med publikum.

 

 

DJ Sigvaldason

DJ Sigvaldason, har med sine 6 år på bagen som professional DJ spillet et utal af steder i København, lige fra de små undergrunds fester til Wallmans som er Nordens største natklub. Han er kendt for altid fylde dansegulvet med nogle af de sprødeste hits.
DJ Sigvaldason’s spillestil spænder over de genre han elsker samt lever og ånder for. Han har en kæmpe passion for de elektroniske rytmer især inde for Tech House, Progressive House og Trance. Han spiller gerne Mainstream på den fede måde, blandet med de lækreste R’n’B og Dance tracks samt han er ikke bleg for et smide en lækker klassiker på fra 80′erne og 90′erne.

 

DJ Summer

30 år gammel, og DJ gennem de sidste 17 år.
Startede i den lokale ungdomsklub med de gamle pladespillere.
Har spillet på en lang række diskoteker over hele landet og omkring 1000 mobile arrangementer

 

 

 

 

DJ Vision

Casper Ørum aka. DJ Vision har med sin brede erfaring indenfor mobil samt især clubbing branchen slået sit navn fast, som en DJ der holder en ultimativ fest!
Min brede erfaring igennem 15 år som DJ, gør mig i stand til at spille til alle slags fester, dog med speciale i diskoteks miljøet.
Om det er bryllup, firma fester, ungdomsfester, fødselsdags fester er der altid chance for en mega fest i mit selskab. 
Jeg spiller for mit publikum, og ikke mig selv. Dog har jeg en personlig interesse indenfor det elektroniske musik som jeg godt kan give festen en slags *kant* med. 
Jeg startede for ca 15 år siden med at spille mobil diskotek, som har givet mig ekstrem meget erfaring med forskellige fester. Jeg søgte dog mere udfordring, og da min tekniske kunnen bag en DJ pult er i top, og mit netværk hurtigt blev udviklet, kom jeg ud på klubber rundt om i landet.
Antallet af klubber jeg har besøgt er RIGTIG mange, så dette er svært at sætte et præcist tal på.
Nogle af de størrer steder jeg har spillet er bl.a: Broen (Århus) Diskotek Daisy (Rønde) Dampmøllen (Thisted) Cosmopolitan (Randers) Social Club (Århus) Diskotek Maximum (Hadsund) Shooters Nightclub (Kalundborg) Harlekin (Holbæk) og mange mange mange flere steder…
Med tiden er jeg også gået hen og har fået mig en søn, hvilket betød mere hjemmetid, og knap så meget ud på klubberne. 
Derfor valgte jeg at specialisere mig indenfor genrerne elektro, dance, trance samt hardstyle, og blev derved event DJ. Dette har givet mig nogle helt unikke oplevelser til nogle RIGTIG store events. Nogle af de største kan nævnes jeg blev booket som warm-up DJ for SCOOTER sammen med tyske SASH! tilbage i 2011 i Horsens. Derudover kan nævnes Hangar festival, DHB, Radio ABC Beach Party, Vig Festival etc..
Med tiden fik jeg også tid til at få lavet mit eget radioshow, til at starte med på diverse net radioer. Efter noget tid med dette fik jeg fast sendetid på Radio ABC i Randers, hvor jeg har haft en times mix ugentligt i deres “Party Night” programflade. 
Til daglig arbejder jeg som sælger indenfor medie/tele branchen med stor succes. Fritiden (udover DJ) bliver brugt på venner, familie, træning – og når der er tid til det lidt afslapning.
DJ faget er noget der følger mig til graven – jeg bliver ALDRIG træt af denne branche. 
At skabe glæde og fest, samt se en masse mennesker gi den gas er den fedeste følelse man som DJ kan opleve.
De seneste 4-5 år har jeg været event DJ, med speciale indenfor musikgenren: Electro, dance, trance.

DJsune

imagesJeg betegner mig selv som en allround party-dj. Jeg spiller ca. 20 eksklusive bryllupper om året og ca. det dobbelte antal firmafester, fødselsdage mv. “Jeg har haft fornøjelse af, at varme op/ned for store danske navne som Thomas Helmig, TV-2, Big Fat Snake m.fl.”. Et publikum på flere tusinde er mig ikke uvant.
Min pladesamling og spillestil tilfredsstiller alle. Jeg kan spille 10 timer uden at ramme et dansk nummer eller omvendt, og spiller alt fra 1960-2014 afhængigt af selskabet og stemningen. Et speciale er elektronisk lounge fra de sidste 10 år. Her kan jeg spille 24 timer i træk i et langt perfekt beatmix (Elektronisk lounge = Hotel Costes, Ibiza Beach House, Budda Bar mv.).
Jeg er 40 år, og har spillet på club siden jeg var 18 år og mixer om muligt (efter ønske) næsten hvad som helst. Mine personlige favoritgenrer er internationalt elektronisk 80’er og disco fra 1975 til 1985, men jeg hører og spiller næsten al musik, der kan få fødderne i bevægelse”.
Privat er jeg gift med Mie på 10′ende år. Vi har sammen tre børn og bor ved Roskilde. Jeg arbejder som strategisk indkøber ved firmaet Aasted, der er markedsledende indenfor maskiner til Chokolade fremstilling og bageri.

Dr. Blah

Jeg er en alsidig DJ, dog med hovedfokus på elektronisk musik – dancechart, deep house, tech house, lounge.
Jeg spiller fast på Barracuda med min kammerat, Alexander Riis, hvor vi har 2-3 vagter om måneden. Derudover spiller jeg løst til arrangementer og har spillet til en del fester i SDU-regi – både alene og med Alexander.
Jeg har mulighed for at medbringe højtalere og pult.

 

 

Emil Degner

Jeg er en MEGET energifuld og livlig DJ. Er dygtig til at skabe min egen fest med mine mix, da jeg er meget alsidig og kan mixe alt sammen. Er en meget urban fokuseret dj – specielt i den mere undergrunds og hip-hop agtige musik stil – men dyrker det meste. Spiller næsten alle steder og har allerede en meget stor erfaring.

 

 

 

Frederik Heien

imagesJeg kommer fra Lolland, til dagligt der går jeg på HTX i Nakskov. Jeg startede som DJ tilbage i folkeskolen til forskellige klassefester og skolefester, så blev der stille og roligt bygget mere og mere på så kom der nogle ungdomsskole fester, nogle 18 års, også er jeg kommet der hvor jeg er i dag, med gymnasiefester rundt omkring hernede. Det fedeste ved det her, er klart at give folk en fed fest, og bare se dem fyrer dem af!

 

 

HenrikM

imagesIt’s all about the Music

 

 

 

 

Jacob Jørgensen

Mange års erfaring, og tidligere fast ansat i LejdJ. EN konservativ DJ som i alle sine år har holdt på at Vinyl eller CDen er det eneste medie man kan agere DJ på – men må nok anerkende at den tid nok er slut. Professionelt overvejer jeg at prøve den digitale vej.
Har stort musik katalog i baghovedet og kan derfor dække mange publikummer, især generationen på min egen alder og ældre.
Studerer journalistik til hverdag.

 

Jönsson & Slendrian

Vi er fra Amager. Vi startede i december sidste år, siden da har vi spillet til en del 18 års, konfirmation og en del privat fester. Vi spiller alt slags musik.

 

 

 

 

k.skov

imagesung frisk fyr på 24 år er fra vejle har en lille dreng sammen med min kone. har spillet små 250 jobs igennem de sidste 5-6 år,
alt lige fra 50års , bryllup , halbals, ungfester og efterskole fester.
jeg tag ikke ud og spiller for at tjene penge men for at give folk en god fest og en hyggelig aften.

 

 

 

La’Chris

IMG_1231Jeg er en ung fyr, som er vokset op blandt musikere på Vesterbro, så musik er en vigtig del af mig.
Jeg bruger alt min fritid på at udforske diverse sider på nettet efter ny muisk, så jeg hele tiden er opdateret, og kan præsenterer noget man muligvis ikke har hørt før. 
Jeg startede med at spille i en tattovør biks på Saxogade, hvor jeg blev lært op af Dj Ramati som har spillet for Suspekt en del gange.

 

Morten Friis


Med over 10 år i faget, har DJ Morten Friis både stor og bred erfaring fra alverdens forskellige fester.
Udover mobile jobs, har Morten spillet på mere end 30 klubber rundt om i Danmark.
Når DJ Morten Friis er ude kan man forvente en bred musikprofil som tilgodeser alle gæster som har lyst til at danse. Han spiller nemlig for gæsterne, og tager hellere end gerne imod musikønsker. 
Morten er glad for at spille musik fra “dengang” – både lidt 60er og 70er, masser af 80er, 90er og naturligvis nyere hits kendt fra radioen. Når I har DJ Morten Friis ude er det altså god dansemusik for enhver smag.

 

 

Music by ES

Vi startede tilbage i 2011 og har i dag god erfaring, og haft stor succes til forskellige arrangementer.
Vi spiller en masse forskelligt, men har den største kærlighed for POP og HOUSE.
Vi spiller selvfølgelig det musik kunderne gerne vil have.
Vi er meget samarbejdsvillige og klar på at gøre dit arrangement succesfuldt.

 

 

Muzo

Bag hele Dj Muzo er Musa. Musa er en fyr fra Storkøbenhavn. Studerer It Teknologi.
Er positiv anlagt, optimist, og humnaist. Elsker Swedish House Mafia, Tiesto, Laidback Luke, Afrojack & Tiesto.
Lytter gerne til R&B, Hip Hop, Electro House, Progressiv House, Tech House, Deep House og Mainstream musik.

 

 

 

Party Pioneers

imagesSpiller den musik som folk vil høre. Intet nummer er for dårligt til at blive spillet (alt kan spilles lige fra Metallica til One Direction). Vi sørger altid for at der er god stemning. Det vigtigste er at alle får en god fest. Altid glad og smilende og klar til at hjælpe med at få festen til at køre.

 

 

 

 

Partydance DJ

images Efter samtale, er jeg klar til at rykke ud og sætte en fest op for netop dig.
Kun det bedste er godt nok for kunden!

 

 

 

 

 

Peter Hvam

imagesJeg er 20 år, kommer fra Charlottenlund og har gået på Øregård Gymnasium. Det jeg godt kan lide ved at være DJ er at være den som sætter gang i festen. Jeg kan godt lide at man er “chefen i eget hus” og det ikke bare er et rutinejob bag en kasse og det er noget nyt hver gang. Det er egentlig min storebror der ligger til grund for at jeg begyndte som DJ, da han havde en ven som havde været i branchen og havde noget dj udstyr liggende, som jeg købte af ham og siden det har jeg spillet, og stille og roligt bygget min erfaring og viden om musik op. TIl hverdag har jeg det sidste år arbejdet for min mor og haft en god lang sommerferie, efter der var utroligt mange jobs op til (primært ældre mennesker og bryllup) og under studenterperioden.

 

 

Powesound DJ

 

imagesPowersound DJ er en moderne og seriøs DJ der holder til i Helsingør i nordsjælland.
Jeg har været alle kategorierne rundt, og været til firmafester, jubilæer, privatfester, ungdomsfester, skoler og gymnasiefester.
Med alt fra de hotteste og nyeste hits til de noget ældre slagere. Som sagt er der næsten ikke den form for fest, Jeg ikke har været til, og vi har alt, hvad der er brug for af udstyr til både små og store fester. Efterhånden har Jeg håber, at I næste gang I skal holde fest eller har brug for et show med lys, lyd og lign.
Jeg er leveringsdygtige i hele Danmark.


Rolling Dj

imagesAbsolut erfaren voksen dj med mere end 10 års erfaring og 500+ voksenfester på cv’et.

 

 

 

 

 

Thomas Høg

Hej!
Jeg hedder Thomas, er 21 år og kommer fra hovedstadsområdet.
Til daglig arbejder jeg i en rådgivningsvirksomhed i Lyngby. Jeg har desuden arbejdet deltids i det københavnske natteliv for diverse store klubber, dels som DJ, Bartender og Runner.. Derved har jeg længe kunne holde mig i det element jeg elsker, nemlig nattelivet!
Jeg har en kæmpe passion for musik og prøver hele tiden at holde mig ajour til at kunne klare dj jobs’ne og leve op til kundens forventninger! Derudover har et par års erfaring inden for branchen som medføre at jeg har prøvet en del forskellige jobs – men generelt prøver at holde mig til ungdoms jobs nu.

Thomas Rode

All round DJ.

 

 

 

 

Truelsdal

Startede i 82, har været pro i 15 år, hos Europa int og Prime Agency.
Har spillet i det meste af Danmark, har været i Tyskland-Østrig-Spanien-Norge-Sverige.
Elsker musik og at underholde folk.

 

 

 

Whitiy

imagesJeg er frisk ung og spiller det fedeste musik. (Avicii – David Guetta – Afrojack og alle de andre) 
Jeg spiller også dansk musik, der er intet bedre end en vel placeret Drik fra De Glade Sømænd.

 

 

 

 

 

 

Få et uforpligtende tilbud ved at indtaste dit navn og tlf nr., eller tryk her, for at skrive en mail til os.

 

skriv-til-lej-dj