DJ Philip Leth

Skærmbillede 2013-12-18 kl. 15.54.42

Holder meget af 70′er og 80′er lidt pop, RnB og nye hits. Spiller meget til bryllupper, firmafester, fødselsdage, konfirmationer og elsker ungdomsfester. Musikstilen er alt det musik der bringer folk på gulvet og DJ-stilen er gerne let dansende og meget i personlig kontakt med gæsterne. Han har et bredt udvalg og har gennem 10 år fået stor musisk erfaring ved at spille de fleste weekender. Der er næsten altid en Mac med med internetopkobling så han er klar til at hente nye og gamle hits der ikke er i samlingen.

DJ Thomas Rode

Skærmbillede 2013-12-18 kl. 15.54.07

DJ Thomas Rode har 11 års DJ erfaring bag sig. Som DJ har han stor erfaring i at spille for alderspredte grupper. Han er generelt ekspert i dansehits og har beundringsværdigt godt styr på at få startet dansegulvet. Thomas også velkendt i diverse moderne genrer, men har også stor erfaring i alt fra 60′erne til idag. Thomas spiller ungdomsfester, firmafester, bryllupper og fødselsdage.

 

DJ Adrian Hinge

DJ Adrian

Erfaringen som DJ er enorm, musikken er altid tilpasset og Adrian formår altid at fylde dansegulvet. Adrian får festgenet frem i enhver med sin friske musikstil, cool attitude og enorme musikudvalg. Adrian er under uddannelse som lydtekniker og hans fremtid ligger indenfor fest og events. Han elsker lys og lyd og spiller en lang række af forskellige genrer – men primært til fester med gæster i den yngre aldersgruppe. Fra børnefest til 30-års fødselsdage.

 
DJ Willie Mays

DJ Willie

Willie er igang med at producere og udgive sit debut-album som bliver produceret i New York og København. Han har blandt andet spillet med DJ’s som Lulu Rouge, Jean van Baden og produceret musik for Panamah. Men Willie har ikke glemt hvordan man får en firmafest igang! Med frække disco-hits og gode house tracks – inspireret af især 80′er Chicago house-scenen kan Willie være starte en fest – og holde den kørende til den lyse morgen.

 
DJ Thomas Høg

DJ Thomas Høg

Thomas går utrolig meget op i at afstemme og leve fuldt op til kundernes forventninger. Det har været grundlag for stor succes blandt hans altid meget danseglade gæster. Thomas ser stemningen an og sikrer sig at han altid passer godt til det arrangement han skal spille til. Med stor erfaring fra klubber i det københavnske spiller han til det yngre publikum.

 

Leje af DJ i travle tider

For at fremleje en DJ til festen skal der være tillid, og i travle tider har vi en lille gruppe dygtige DJ’s, som har mange års erfaring i at aflæse publikums musiksmag samtidig har en god og åben attitude. Vi spiller mange fester med blandede aldersgrupper, derfor samarbejder vi ofte med DJ Michael Johansen & DJ Sune Skovlund, som er meget behagelige mennesker med mange års erfaring med alle aldersgrupper.

 

Få et uforpligtende tilbud ved at indtaste dit navn og tlf nr., eller tryk her, for at skrive en mail til os.

 

skriv-til-lej-dj