Her ser de en liste med vores ialt 65 DJ’s med deres egne ord om hvordan de er.

 

Adrian Hinge

Adrian er 21 år og har 4 års erfaring med alle typer fester. Han er primært ungdoms-DJ, og har spillet til private og offentlige arrangementer på hele Sjælland. Spiller alt og efter ønske, men nyder især at spille house, electro og progressiv psytrance. De fleste jobs er 18 års fødselsdage.

Han leverer ikke bare prof. DJ-service, men også et kvalitetsbevidst diskotek med god lyd, gennemført lysshow og erfarne hænder bag. Derfor bliver jeg også booket af et stigende antal institutioner og virksomheder. Han har drevet eget mobildiskotek siden 2011. Er under uddannelse til event tekniker med speciale i lys teknik!

Anders Nedahl

All round (ikke elektron og udelukkende tung RnB) Har spillet siden jeg var 15 år – sidst som fast DJ på NORD i 3 år.

 

Clúbert

Jeg er en frisk fyr med en trang til rytme, og elsker at starte en fest – hvad enten det er en stille og rolig reception, eller et “bangin” bryllup. Så står jeg der.
Mine egne personlige ører bliver til dagligt forkælet med sød R&B og opløftende Pop musik. Det er derfor den slags musik der præger mine dj-sæt.

 ComEvent

Kan levere både anlæg, udstyr og DJ´s til alle slags events. Startede selv som DJ da jeg var 17, fordi jeg elsker musik. Det sus og den optur man får af et publikum der er glade og danser, gør at man hele tiden brænder for at levere!

Daniel Mailand

20 år, har spillet i godt 6 år. Jeg startede et mobildiskotek op som 14 og kørte med min daværende makker i godt 5 år. Nu spiller jeg sammen med et helt nyt diskotek i Fredericia samtidig med at jeg spiller på stationære diskoteker som Zwei Grosse. Jeg er en gut der brænder for at få kundens ønske opfyldt, kun det bedste er godt nok!

DJ Bakir

Mit navn er Moataz, jeg kommer fra Roskilde. Jeg går i 3.g på Roskilde Katedralskole. I min fritid laver jeg lektier, træner og er sammen med venner. Jeg går under navnet DJ Bakir. Jeg har spillet i snart 5 år nu og er godt kørende. Jeg elsker musik, og det kan man se på mig når jeg står og spiller. Den musik, jeg spiller, er pop, hits, mainstream og house. Jeg har varmet op for Dj Amateus, Niklas og Jimilian. Desuden har jeg spillet til ungdoms fester, på cafeer, fødselsdags fester og konfirmationer. Jeg går meget op i at få alle op og danse og give folk en god oplevelse, og ikke mindst at give værten den følelse, at man har fået noget for pengene!     DJ DJ Bergz

Bor på Amager og har været DJ i omkring 2 år. I august 2014 startede jeg på en EUX elektriker uddannelse, hvor jeg om knap 4 år er uddannet som elektriker. Er en seriøs og moderne DJ/producer, der primært spiller house, electro, 80’er, samt det nyeste af det nye musik. DJ Bergz er mit kunstnernavn og jeg fuldføre altid mine DJ jobs med knald på! Har spillet til til mange ungfester bl.a. 16 års, 18 års, 50 års, flere private fester, bryllup og på A-bar i København.

DJ Elvis

DJ Elvis er 41 år gammel og har drevet mobil diskotek i mere end 25 år. All-round DJ som kan spille til stort set alle fest typer og de fleste genre indenfor musik. Han foretrækker dog et voksent publikum som er til pop, rock, disco, og dansktop fra 1950-1990 + enkelte nyere hits. DJ Elvis var kun 13 år gammel, da han for første gang stod bag en dj-pult til en skolefest, han blev bidt af det, og kun ½ år senere startede han sit første mobil diskotek. Da han blev 18 år havde han 2 store diskoteker, og tog desuden ud og spillede på stationære diskoteker over hele landet, samt lokal radioer i Aars, Randers, Ebeltoft, Esbjerg og Varde. Som 30 årig solgte han de 3 største af hans dengang 5 diskoteker, udlejning, salg, booking osv. energien var brugt op, vinylens tid var slut og der skulle ske noget nyt. Han begyndte at køre taxa, og tog i 5 år kun ud og spille for voksne mennesker som ren hobby. Nu er han tilbage og har startet mobildiskotek Musik Kusken!

 DJ Fischer

Har stor erfaring som DJ da jeg har spillet siden 80’erne, har sans for at læse dansegulvet og tager selvfølgelig imod ønsker. Spillestil kan være alt fra 80’erne til de nyeste mainstream hits. Det der er det bedste ved at være DJ er, at se alle de glade mennesker som man får ud på dansegulvet med den rigtige musik! Så hvis man har lyst til en voksen DJ, med mere end 25 år erfaring og kan spille for et bredt publikum, så er det mig i skal booke!

DJ Fordsmann

Jeg hedder Dj Fordsmann og jeg er 15 år gammel. jeg er allerede kendt i Gentofte området p.g.a af mine optrædener i området og mine Mixtapes. Jeg spiller primært dance musik men kan tilpasse mig enhver genre.

 DJ Jenner

Hej! Jeg er fra Stor københavn, lever og bor i København, DJ interessen startede meget tidligt for mig, ved at lytte til plader, og da jeg selv fik muligheden for at tilkøbe mig et anlæg og en pult faldt det ganske naturligt at spille og mixe musik, og nu har jeg spillet for publikum i 5 år, og det har været have fester, gymnasiale fester, UCC fester bryllupper, tema fester og privat fester, stort set det hele, har haft bar jobs med mere lounge og ældre musik og publikum og til de støre diskoteker og ellers køre nyt og mixet. Stor genre kendskab og ellers har jeg fået at vide jeg er god til at læse publikum og finde “deres smag” for aftenen, er også meget imødekommende og lader gerne en gæst komme op og se med, måske spille et nummer, jeg skjuler intet bag pulten. Har både anlæg for 50-150- til 450+. så alt kan klares. Er udlært Mekaniker, og efter uddannet tekniker for skoda, med tilknytning til resten af V.A.G koncernen, Musikken falder bare hurtig naturlig ind efter uges arbejdes opgaver. Certificeret fra DJ & Producer Academy Denmark!

 DJ Mads Qvistgaard

Frisk ung fyr på 16 år, der til hverdag går på Teknisk Skole i Esbjerg som Eux tømrer. Elsker at lave en god fest for mine kunder. Jeg er først tilfreds når de er tilfredse! Jeg specialiserer mig inden for ungdomsfester, men kan dog også godt spille 80’er og 90’er.

DJ MBK

Mere end 12 år lang erfaring som DJ, både fra klubber og barer både i UK og i Danmark. Min fortrukne musik genre er Funky House / House. Elsker musik og har en bred varieret smag!

DJ Michael Johansen

Michael Johansen er 28 år og arbejder til hverdag som Account manager i teleselskabet 3, bor i Slangerup (en mindre by nær Frederikssund i Nordsjælland) og har en kæreste. Som DJ vil jeg betegne mig selv som en erfaren og loyal DJ der spiller stort set alle slags fester. Mine favoritjobs er primært voksenjobs med mulighed for afspilning af min brede musiksamling:-) Jeg har spillet for LejDJ i mere end 6 år og erfaring som DJ i 10 år. Igennem mine 10 år som DJ har jeg spillet på adskillige natklubber i københavn, og ikke mindst utallige mobiljobs. Desuden har jeg spillet som after ski DJ i St.Anton og har de sidste 4 år, i sensommer/efterårs perioden rejst som oktoberfest DJ i udlandet. Den mest brugte DJ i LejDJ, og har gennem årene skaffet faste kunder til firmaet så det håber jeg at kunne fortsætte med. Brænder for at være DJ!

DJ Morten

Jeg har spillet som DJ gennem snart 30 år, og er blandt de mest rutinerede DJ´s hos LejDj. Spiller ikke så meget på stationære diskoteker længere, men foretrækker voksen fester, gerne med blandede aldersgrupper. Mine foretrukne spille job er bryllupper, 40 til 70 års fødselsdage og firmafester, hvor gæsterne gerne vil have en blanding af nutidens top-40, glad pop og rock musik fra 80´erne til 00´erne, disko fra 70´erne og evt. lidt 60´er musik. Jeg gør altid meget ud af dialogen med arrangøren, således at det musikalske tema matcher til arrangørens ønsker. Jeg er altid åben for musikalske forslag fra gæsterne, hvis det passer ind til den stil som arrangøren har bestilt. Kort sagt: Din fest er i sikre, festlige og rutinerede hænder hos mig :-)

 DJ Nicolai Møller Andersen

Jeg er kreativ og tør at tage chancer. Jeg ved hvilket musik der virker og hvad der ikke gør, da jeg har spillet utallige gange og tester derfor publikum af et par gange i løbet af en aften. Jeg har erfaringer med: • Fester for 13-14 årige • 16, 17, 18 års fødselsdage • Gymnasie fester • Gl. elevfester og elevfester • Studenter fester Jeg spiller den musik som folk gerne vil høre – altså jeg tilpasser mig publikum. Jeg har erfaring med et meget bredt publikum, som i kan se ovenfor, hvilket gør mit musikbibliotek er meget stort og min evne til at tilpasse mig god. Min ekspertise ligger dog inden for 4 hovedpunkter, hvilket jeg ikke vil skjule, for som DJ er det også kun sjovt at udføre et arbejde hvis man spiller den genre man selv kan lide.

DJ Noliou

DJ Noliou har spillet som DJ igennem de sidste 18 år. Jobbene har været alt fra butikker/mødeshows til fester og diskoteker. DJ Noliou spiller alt fra de glade 80’ere til nutidens klublyd.

Dj Partycrew

Er bosat på Fyn, og arbejder til hverdag som lagermand. Startede som mobil DJ tilbage i 88, med div småfester. Blev DJ på Prince Nightclub i 90 og fast DJ på de 3 steder som ejeren havde i Odense, indtil 93 hvor jeg blev professionel club DJ for Prime Agency. Her spillede jeg indtil 2006. hvor jeg så igen startede mobil disko og har siden lavet rigtig mange jobs lige fra konfirmationer til sølvbryllupper etc.

DJ Peder

47 år og har været igang i et par år jeg er altid i godt humør så festen bliver et hit. Er altid glad når jeg er ude og spille da det er mere en hobby end et arbejde for mig på, så er det jo kun et plus at få penge for noget man nyder :-) Har spillet mobildiskotek i ca. 30 år, og spiller gerne til alle fester. Min stærke side er 80´er, 90´er musik og nye hits. Jeg er bedst til fester for det voksne publikum, Spiller musik så alle bliver glade, jeg spiller ønsker og forspurte melodier og er meget flexibel så kunden får det som han/hun gerne vil have det til deres store dag og fest!

 DJ Ron9

DJ Ron9 fylder dit dansegulv med en supercocktail af de bedste danse klassikere krydret med nye hitsRutineret mobil DJ med over 20 års mobilerfaring, samtidig med at jeg har været DJ i 6 år på diskotek “Woodstock” i København. Gennem årene har jeg leveret super dansemusik til rigtigt mange fester, og har skabt glæde og fantastiske fester for dem, der har afholdt festerne. Festtyperne spænder meget vidt, bryllupper, sølvbryllupper, firmafester temafester, fødselsdage, konfirmationer. Festerne har været fra de små på 30 personer, og op til 800 personer, uanset festens størrelse, er der blevet danset og festet igennem! Over 10.000 numre i musikbiblioteket kombineret med min DJ erfaring er din garanti for en perfekt fest, og musikstilen aftaler vi sammen inden festen, lige så vel som gæsterne meget gerne må komme med ønsker under festen.

DJ Rothejsen

Glad udadvendt person, pligt opfyldende og meget engageret! Som sætter kundepleje på dagsordenen på alle jobs.

DJ Shortee

Har 13-14 års erfaring i rygsækken som club DJ, men har også spillet en del mobil jobs!

DJ Summer

30 år gammel, og DJ gennem de sidste 17 år. Startede i den lokale ungdomsklub med de gamle pladespillere. Har spillet på en lang række diskoteker over hele landet og omkring 1000 mobile arrangementer

DJ Uldahl

Er 36 bor på sydsjælland har eget mobil diskotek og har spillet til mange privat fester bla. bryllupper, konfirmationer og meget mere. Har erfaring fra omkring 300 jobs. Er ud over DJ også “suppe steg og is” musiker, hvor jeg eks. spiller LIVE musik under maden og efterfølgende diskotek bagefter.

 DJ Yohanzen

På trods af Magnus’ unge alder, har han spillet til utallige ungdomsfester og har mange firmafester, julefroskoster, fødselsdage mm. på CV’et. Han har spillet fast til gymnasiefester i Roskilde og har i en periode være ansat på Dansebar i Roskilde. Han har også været ansat hos andre DJ-udlejere. Det er Magnus’ mission at få unge og voksne til at få brugt danseskoene til både gammelt og nyt, kendt og ukendt musik. Dette formår han at gøre med hans overfyldte musikbibliotek med 10.000+ numre, hans habile mixeteknikker og hans aflæsning af publikum. Alt i alt er resultatet et meget dansevenligt og humør spredende musikflow gennem hele aftenen. Så hvis du søger en ung, frisk og glad DJ til at få ALLE gæsterne ud på dansegulvet så er Magnus den rette!

 Eliaz

Ung mand på 20 år der producer musik til daglig, jeg elsker at holde stemningen i top på dansegulvet for det noget af det fedeste ved at være DJ! Startede af ren inspiration fra omgangskredsen som er professionelle DJ´s på de store Københavnske nat klubber, og dernæst af de store producere der selv er DJ´s.

Emil Degner

Jeg er en MEGET energifuld og livlig DJ. Er dygtig til at skabe min egen fest med mine mix, da jeg er meget alsidig og kan mixe alt sammen! Er en meget urban fokuseret DJ – specielt i den mere undergrunds og hip-hop agtige musik stil – men dyrker det meste. Spiller næsten alle steder og har allerede en meget stor erfaring.

 Frederik Heien

Kommer fra Lolland, til dagligt der går jeg på HTX i Nakskov. Jeg startede som DJ tilbage i folkeskolen til forskellige klassefester og skolefester, så blev der stille og roligt bygget mere og mere på med nogle ungdomsskole fester, nogle 18 års, også er jeg kommet der hvor jeg er i dag, med gymnasie fester rundt omkring hernede. Det fedeste ved det her, er klart at give folk en fed fest, og bare se dem fyre den af!

HenrikM

It’s all about the Music

Jacob Jørgensen

Mange års erfaring, og tidligere fast ansat i Lej DJ. EN konservativ DJ som i alle sine år har holdt på at Vinyl eller CDen er det eneste medie man kan agere DJ på – men må nok anerkende at den tid nok er slut. Professionelt overvejer jeg at prøve den digitale vej. Har stort musik katalog i baghovedet og kan derfor dække mange publikummer, især generationen på min egen alder og ældre. Studerer journalistik til hverdag.

K.Skov

Frisk fyr på 25 år er fra vejle og har en lille dreng sammen med min kone. Har spillet små 250 jobs igennem de sidste 5-6 år, lige fra 50års, bryllup, halbals, ungfester og efterskole fester. Tager ikke ud og spiller for pengene, men for at give folk en god fest og en hyggelig aften!

 Kristian Bertelsen

Ung og energisk DJ med fokus på det modne publikum. Spiller til alt lige fra 25 års til 70 års fødselsdag, altid glad, professionel og udadvendt!

 Lars Valsted

Mit speciale er fester for voksne/blandet publikum, som fx 40 og 50 års fødselsdage, bryllupper, sølvbryllupper, 80er fester og firmafester, og med over 30 års erfaring får i en DJ, der kender både det gamle og det nye musik, og ved hvad der virker!
Jeg har spillet som DJ siden omkring 1980, heraf 6 år som fuldtids DJ og en del af tiden i Norge og Frankrig. Jeg har spillet på datidens hotteste natklubber, til fredagsbal i Hvide Sande – og stort set alt ind imellem. 
Det jeg har lært af det er at spille for dem der er der, at læse publikum og gøre mit bedste for at spille den musik de kender, og ikke mindst den musik de troede de havde glemt. Jeg står der med andre ord ikke for min egen skyld, men for jeres skyld!

 Liso Event

Mobildiskotek og event firma med over 32 års erfaring og mere end 600 jobs inden for Dj, lyd, lys og event. Vi spiller til alle slags fester, alt fra små fødselsdag til større festivaler. Vores folk sætter en ære i at gøre din fest til den alle snakker om. Vores referencer omfatter bla. Bestseller, Århus Kommune, Rosenholm Festival, Tryg, Fast and furious car show, DHB, Cult. mfl. Ved at vælge Liso Event, sikre du dig et professionel team af DJs og lys folk som ved hvad de har med at gøre!

Lorenzen

27 år, meget, meget glad og social person der har øvet sig bag det elektroniske komfur siden han var 17 og været mobildisko-knejt. Senere været fastansat på bl.a. ONE Fredericia, Arkaden Odense, Social Club i Århus, Meatpackers i Århus, Barracuda i Hjørring og nu hos KÖD i Århus. Derudover enkeltaftener i Vejle, Esbjerg, Viborg, Køge, Odense, Fredericia, Horsens og mange, mange andre steder. Normalt studerende på diverse fag på Humaniora, bachelor i Engelsk og venter utålmodigt på kandidaten i Retorik. Har spillet til alle fødselsdage fra 16-80, undtagen et par enkelte i 60’er/70’erne. Velbevandret indenfor alt fra Lounge, House og RnB over til det mest DGV-agtige basarms-provinsparty. Under alle omstændigheder altid klar på at modtage kritik, altid i god tid, og altid frisk på en sludder med gæsterne. Tager også gerne imod ønsker! Jeg kan godt lide Monte Carlo (på P3), kan hele teksten til Will Smiths “Wild Wild West”, og synes Sean Connery er den eneste rigtige Bond, selvom Daniel Craig også er sej…

 Michael Nielsen

Michael er 38 år og har eget mobildiskotek. Han har spillet siden han var teenager og har haft mobildiskotek i 11 år og spiller stadig som DJ da jeg synes det er sjovt og en fed fornemmelse at sætte gang i en fest!

Morten Elsborg

Frisk “ung” mand på 26 bor i Vejle sammen med min kæreste Ayoe, og vores datter Risle på 4 måneder. Jeg er ved at tage en HF, egentlig mest for “bare at have noget” på papir – da jeg har været selvstændig siden jeg var 16. Kender alle “de gode gamle” fra 70’erne og frem til i dag. Har spillet i ti år, og i de seneste 5, har jeg specialiseret mig indenfor voksenfester, herunder, Bryllupper, runde fødselsdage, julefrokoster m.v. – Men det betyder dog ikke at jeg ikke stadig kan klare en ungdomsfest, eller andre fester som falder udenfor dette området. Jeg har en forkærlighed for lounge musik, og jeg vil derfor også være den helt rigtige DJ at sende afsted til opgaver af denne karakter. Har adgang til udstyr i en størrelsesorden som kan gøre et større mobildiskotek misundelig, men som oftest, tager jeg også prisen for det jeg laver, når jeg selv booker. Min passion for musikken, skinner igennem, og min passion for at gøre det bedste hver gang, kan der på ingen måde laves om på!

 Morten Friis

Med over 10 år i faget, har DJ Morten Friis både stor og bred erfaring fra alverdens forskellige fester. Udover mobile jobs, har Morten spillet på mere end 30 klubber rundt om i Danmark. Når DJ Morten Friis er ude kan man forvente en bred musikprofil som tilgodeser alle gæster som har lyst til at danse. Han spiller nemlig for gæsterne, og tager hellere end gerne imod musikønsker. Morten er glad for at spille musik fra “dengang” – både lidt 60er og 70er, masser af 80er, 90er og naturligvis nyere hits kendt fra radioen. Når man får DJ Morten Friis ud er det altså god dansemusik for enhver smag!

Morten Rasmussen

Frisk ung mand på 23 år og læser til daglig til maskinmester i Fr.havn. Jeg lægger meget vægt på god kontakt til kunden. Vi bruger kvalitets udstyr som eks. Yamaha højttalere og Crown forstærkere Har desuden 4 års erfaring som DJ hvor jeg har spillet på diskoteker i både Hjørring og Aalborg, samt 2 andre diskoteker i vores nær område. Der udover har jeg 7 års erfaring som teknikker, det vil sige at jeg har stor viden om udstyret og kan lave fejl og mangler på stedet.

Music by ES

DJ – duoen music by ES
Vi startede tilbage i 2011 og har i dag god erfaring, og haft stor succes til forskellige arrangementer.
Vi spiller en masse forskelligt, men har den største kærlighed for POP og HOUSE. Vi spiller selvfølgelig det musik kunderne gerne vil have!
Vi er meget samarbejdsvillige og klar på at gøre dit arrangement succesfuldt!

 Muzo

Bag hele Dj Muzo er Musa. Musa er en fyr fra Storkøbenhavn. Studerer It Teknologi. Er positiv anlagt, optimist, og humanist.

Elsker Swedish House Mafia, Tiesto, Laidback Luke, Afrojack & Tiesto. Lytter gerne til R&B, Hip Hop, Electro House, Progressiv House, Tech House, Deep House og Mainstream musik.

Party Pioneers

Spiller den musik som folk vil høre. Intet nummer er for dårligt til at blive spillet (alt kan spilles lige fra Metallica til One Direction). Vi sørger altid for at der er god stemning. Det vigtigste er at alle får en god fest! Altid glad og smilende og klar til at hjælpe med at få festen til at køre.

 Partydance

10 gode og erfarne DJ´s med stor lyd og lys, kan tage alle typer fester! Spiller omkring 100 jobs om året.

Per Mickelborg

Fuldtime pro DJ, som kan spille til næsten alle mobil jobs. Har stor erfaring med bl.a. Bryllupper, sølvbryllup, 30,40,50,60 og 70 års fødselsdage. Julefrokoster og firmafester, receptioner, samt events af forskellig art. Spiller temafester med tema som: Oktober-tyroler-fest, 80èr fest, 90èr fest, og en hel del andre tema. Har tidligere kørt 20 år som klub-DJ for diverse booking-bureauer, eks. Prime, Europaz, CB. og Ole B. med flere. Recident 3½ år på Molly Malone i Horsens og 5 år på Scottish Pub i KBH.     Peter Hvam

20 år kommer fra Charlottenlund. Det jeg godt kan lide ved at være DJ er at være den som sætter gang i festen, og det er ikke bare et rutinejob bag en kasse, men noget nyt hver gang!

Powersound Mobildiskotek

Powersound Mobildiskotek er et moderne og seriøst mobildiskotek der holder til i Helsingør i Nordsjælland. Vi har været alle kategorierne rundt, og været til firmafester, jubilæer, privatfester, ungdomsfester, skoler og gymnasiefester. Med alt fra de hotteste og nyeste hits til de noget ældre slagere. Som sagt er der næsten ikke den form for fest, vi ikke har været til, og vi har alt, hvad der er brug for af udstyr til både små og store fester. Efterhånden har vi så stor erfaring, at vi er et af Danmarks mest professionelle mobildiskoteker.

Rolling DJ

Absolut erfaren voksen DJ, med mere end 10 års erfaring og 500+ voksenfester på CV’et.

Stelzig

Jeg har i snart 3 år tjent lidt ekstra til at supplere SU’en på at være DJ i weekenderne. Jeg er 23 år og studerer ude på IT Universitetet. Jeg husker egentlig ikke helt hvordan min karriere indenfor musik startede. Jeg har bare altid interesseret mig for musik, og har både spillet i band og produceret selv i mange år så det kom bare naturligt til mig at styre festerne også. Det startede ud med at være privatfesterne (som stadig er dem jeg nyder mest) men undervejs har jeg også spillet på div. klubber og bl.a. fast på en café hver fredag og lørdag i et halvt års tid.

Thomas Jespersen

Thomas er en unik lounge DJ, der formår at sammensætte musikken så der opnås en international lyd og stemning, som typisk kun opleves i metropolerne rundt omkring i verden. Om det er få timer eller en hel aften er musikken altid unik, flydende og udvikler sig så det aldrig bliver kedeligt. Med mere end 15 års erfaring fra klubber, cafeer, firma events og privat arrangementer over hele Danmark, har Thomas stor indblik i hvordan musik kan bidrage til at dit arrangement bliver en succes!

Thomas Rode

All round DJ.

Få et uforpligtende tilbud ved at indtaste dit navn og tlf nr., eller tryk her, for at skrive en mail til os.

  skriv-til-lej-dj