Mobildiskotek er betegnelsen for det, de fleste forbinder med at få, ved at bestille en dj til deres fest. Dvs. hele setuppet med højtalere, lysshow, dj mixerpult og en professionel DJ der forstår at få fyldt dansegulvet.

Vores typiske mobildiskotek består af:

  • 2 diskrete, men kraftfulde højtalere
  • Et lysshow, der skaber rammen om dansegulvet, og lokker folk på gulvet
  • En velklædt, veloplagt og dygtig DJ, der spiller for at få jer ud at danse

Som mobildiskotek spiller vi for at få jer ud at danse

Som mobildiskotek spiller vi for at få fyldt dansegulvet. Vi har en meget bred musiksmag og -samling, og tilpasser den musik, der spilles til jeres gæster, og det I ka’ li. I er meget velkomne til at komme med musikønsker inden festen, og vi tager også imod ønsker fra jeres gæster i løbet af aftenen.

Ta’ det roligt – vi sørger for det hele

Vi ved hvor stor en beslutning det er, at vælge en dj/mobildiskotek som musik til sin fest. Og hvad ved man egentlig om, hvad man finder på nettet?

Vi vil meget gerne høre fra dig, så vi kan høre mere om din fest, og du kan få af vide hvem vi er, og hvad vi kan gøre for at sikre, at din fest bliver en succes. Ring til os på tlf.  7199 0934 eller send os en e-mail her.

Når vi laver en aftale sørger vi for, at det hele er aftalt på skrift, så du har alt på det rene. Vi er et netværk af 14 dj’s, som alle står inden for hvad hinanden kan – du er derfor sikret en DJ, selvom en af os skulle blive ramt af sygdom – det garanterer vi!

Vi er spredt over hele landet, og tager derfor ikke ekstra for transport eller andet, da vi altid er i nærheden så at sige.

Få en dj med mobildiskotek ud til firmafesten

Mobildiskotek Lej DJ’s administration ligger i København, hvor mobildiskoteket startede i år 2000. Siden da har vi spillet et hav af arrangementer og opbygget kontakt til andre DJ’s og mobildiskoteker. Bl.a. samarbejder vi meget tæt med Christian som sørger for at vi altid kan levere kvalitets-mobildiskotek i Jylland og på Fyn.

Mobildiskotek til firmafester

Vi har efterhånden stor erfaring med at spille for virksomheder (se et udsnit af tidligere kunder her.)

Skal I holde en julefrokost eller sommerfest, og har du ansvaret for musikken?

  • Ømme fødder: Vi gør alt, hvad vi kan for at få dine kollegaer ud på dansegulvet, og for at få dem til at blive der – hele natten. Det skal være sjovt!
  • En helstøbt oplevelse: Vi har stor erfaring med at hjælpe til under arrangementet, hvis der skal udrækkes priser, bruges en mikrofon til taler eller underholdning etc.
  • Profesisonelt: Vi sørger for en kontrakt inden aftenen, og har ikke noget problem med at sende en faktura pr. mail, pr. brev eller elektronisk via EAN.
Se hvad Wikipedia skriver om diskoteker her.
Vi bruger kun din e-mail til at kommunikere om dit tilbud.
Indtast, hvis du ønsker at blive ringet op
Så kan du ka' få en præcis pris
Så ved vi, hvor stort et udstyr, vi skal ha' med.