Lej Dj til Bryllup

Lej Dj til Bryllup

Brylluppet er et af livets vigtigste begivenheder og derfor skal der også være styr på musikken, ikke mindst i forbindelse med brude-valsen.  Lejdj.dk leverer hvert år musik til adskillige bryllupper og har derfor stor erfaring med at sikre den musikalske stemning brudeparret ønsker. Vi afstemmer ønsker og forventninger til musik med jer først, så vores erfarne DJ’s  kan skræddersy musikken til jeres bryllup og sikre, at aftenen ikke afsluttes uden ømme fødder. Vores DJ’s spiller hits, som helt sikkert får jeres gæster, unge som gamle, ud på gulvet – hele aftenen.

Vi sikrer den helt rigtige Dj til jeres bryllup

Brylluppet er et smukt og seriøst udgangspunkt for at holde en fantastisk FEST! Her er musikken afgørende! Gæsterne skal tømres sammen med brudeparret, som midtpunkt. Energien skal være høj, uden at musikken nødvendigvis behøver at være det.
Aftenen skal blive uforglemmelig – ikke bare for brudeparret.
Vi sikrer, at I får den helt rigtige Dj til jeres bryllup.

Erfarne DJ’s til bryllupper i hele Danmark

Brylluppet er for os en favoritfest, der giver mulighed for både de traditionelle sange og nye tophits, som får gæsterne på gulvet. Vores DJ’s har sikret musikken til utallige bryllupsfester i både Jylland, Fyn og Sjælland. Vores DJ’s kan både spille til formelle bryllupper eller bryllupper, hvor der skal være gang i den hele natten.
Kontakt os derfor gerne, så vi kan få planlagt rammerne for aftenen, og vi sammen kan skabet lige præcis den stemning, som I ønsker.

  Vi sørger for:

  1.     Nye og gamle hits
  2.     Alle gæster på gulvet
  3.     Dansegaranti
  4.     Vi elsker musikønsker
  5.     Velklædt DJ i festhumør
  6.     Styr på tingene
  7.     Professionel kommunikation
  8.     Festlig stemning – hele natten
  9.     Erfaren DJ
  10.     Kraftigt anlæg

  Læs mere om: Samarbejdspartnere, FAQ eller Her spiller vi

Dj til Bryllup, bryllupsbillede