DJ til Studentervogn

DJ til studentervognen kan være en super vigtig og afgørende ting for, at jeres vogntur bliver uforglemmelig og at det hele bare kører.

DJ’en sørger for, at alle jeres musikalske ønsker bliver opfyldt i løbet af turen samt mixer det ind med, hvad der ellers er med til at skabe en fabelagtig stemning. Vi anbefaler, at alle fra klassen kan komme med 3-5 musikønsker, som kan fungere som en inspirations-liste for vores DJ. På den måde sikrer vi, at alles ønsker bliver spillet.

Vi koordinerer opsætning og sørger for al det praktiske i samarbejde med jeres vognmand, hvorfor I bare skal møde op og have en fest, uden at tænke på at have lavet playliste eller hvis teknikken driller.

Erfaring og Samarbejde

Til jeres vogntur skal der være god musik, høj energi, og ikke mindst en DJ der er med på det allernyeste indenfor mange genrer. Vores DJ’s har erfaring fra klubmiljøet, og sikrer jer et brag af en fest. Vi tilpasser musikken efter jeres ønsker, og tager gerne imod musikønsker både før og under vognturen. Efter jeres ønsker medbringer vi gerne diverse lysshow, røgkanoner og andet lir til festen – ingen ønsker er for store til os.

LejDJ har indgået et samarbejde med Danmarks største portal for studenterkørsel www.bookstudenterkorsel.dk hvilket betyder jeres studentervogn skal være booket igennem dem for, at vi kan komme med på jeres vogn og sætte gang i festen. DJ og vogn kan bestilles her: https://www.bookstudenterkorsel.dk/dj/

Vi sørger for:

  1. Unge DJ’s med erfaring fra klubmiljøet
  2. Musik efter jeres ønsker
  3. De nyeste hits
  4. Kraftigt lydanlæg
  5. God stemning – på hele jeres vogntur!

Læs mere om Referencer, FAQ eller Samarbejdspartnere