Mobildiskotek

Når man bestiller et mobildiskotek, sørger vi ikke bare for en god DJ til festen, men at i får hele pakken med! Det vil sige at vi medbringer højtalere, lysshow, mixerpult og en professionel DJ der forstår at få fyldt dansegulvet. Vi sørger naturligvis for at tilpasse lyd og lys med festens størrelse og type.

 

Vores typiske mobildiskotek består af:

  • 2 diskrete, men kraftfulde højtalere
  • Et lysshow, der skaber rammen om dansegulvet, og lokker folk på gulvet
  • En velklædt, veloplagt og dygtig DJ, der spiller for at få jer ud at danse

 

Som mobildiskotek spiller vi for at få jer ud at danse

Vi har en meget bred musiksmag og -samling, og tilpasser den musik, der spilles til jeres gæster, og det I ka’ li så vi kan få fyldt dansegulvet. I er meget velkomne til at komme med musikønsker inden festen, og vi tager også imod ønsker fra jeres gæster i løbet af aftenen.

Ta’ det roligt – Vi sørger for det hele

Vi ved hvor stor en beslutning det er at vælge en DJ/mobildiskotek som musik til sin fest. Og hvad ved man egentlig om, hvad man finder på nettet?
Vi vil meget gerne høre fra dig, så vi kan høre mere om din fest, og du kan få af vide hvem vi er, og hvad vi kan gøre for at sikre, at din fest bliver en succes. Ring til os på tlf. 7199 0934 eller send os en e-mail her. Når vi laver en aftale, sørger vi for i også får det hele på skrift, så du har alt på det rene. Vi er et netværk af mange DJ’s, som alle står inden for hvad hinanden kan – du er derfor sikret en DJ, selvom en af os skulle blive ramt af sygdom – det garanterer vi!

Vi er spredt over hele landet, og tager derfor ikke ekstra for transport eller andet, da vi altid er i nærheden så at sige.

  • Ømme fødder: Vi gør alt, hvad vi kan for at få dine kollegaer ud på dansegulvet, og for at få dem til at blive der – hele natten. Det skal være sjovt!
  • En helstøbt oplevelse: Vi har stor erfaring med at hjælpe til under arrangementet, hvis der skal udtrækkes priser, bruges en mikrofon til taler eller underholdning etc.
  • Professionelt: Vi sørger for en kontrakt inden aftenen, og har ikke noget problem med at sende en faktura pr. mail, pr. brev eller elektronisk via EAN.