Mobildiskotek

Et mobildiskotek hos LejDJ

Et mobildiskotek er brugbart i alle festlige sammenhænge. Vores erfaring fortæller os, at ambitiøse DJ’s og et knaldgodt mobildiskotek er opskriften på en god aften. Hvad enten det er bryllupper, ungdomsfester, julefrokoster eller noget helt fjerede, så vil et mobildiskotek skabe god stemning med vores DJ’s bag pulten!

Vi spiller aldrig for jer. Vi spiller med jer. Det kalder vi mobildiskotek i øjenhøjde, hvor vi bestræber os på at tilpasse vores løsninger efter jeres behov. 

Det får du med i pakken

Vi leverer ikke bare et mobildiskotek. Vi er jeres leverandør af hele festen, så I kan nyde et mindeværdigt arrangement. Vi har situationsfornemmelse med os, når vi er ude og spille, og vi udvælger nøje det udstyr, som passer til jeres behov. Med i pakken følger: 

Vi tør næsten sige, at vi er 100-meter mestre i mobildiskotek og behovsafdækning.
imgonline-com-ua-twotoone-Bl407A7hZmpx8nbo
Anders Dahl & William Winther
Partnere i LejDJ ApS

Det er jeres musiksmag, der tæller!

Vi spiller musik for at skabe god stemning og godt humør. Hvis I har musikønsker, så modtager vi dem hjertens gerne. Vi er dermed ansvarlige for musikken og vi styrer lysshowet, så I kan slippe bekymringerne og have en dejlig dag- eller aften!

I er også meget velkomne til at sende musikønsker eller playlists inden festens start. Så skræddersyer vi musikken til netop jeres smag. 

Priser hos LejDJ

Vi spiller til både til store, mellemstore og store arrangementer. Uanset størrelse vil et af vores mange mobildiskoteker passe til jer. Fleksibiliten er kernestenen i vores fest-glade virksomhed, og vores fleksible tilgang gør os stensikre på, at vores kunder kan nyde deres aften.

Fleksibiliteten kommer til udtryk, når vi vælger vores udstyr ud fra de behov, mobildiskoteket skal indfri. Siden LejDJ blev stiftet tilbage i tidernes morgen, har vi altid opereret ud fra devisen: vores kunder skal have mest muligt værdi for pengene!

Hvis ikke en DJ, er sagen for dig, kan du leje en SOUNDBOKS til at skrue op for din fest!

Gratis levering i hele DK

I skal ikke betale en krone, når vi kører ud med mobildiskoteket til jeres fest. I slipper for at tænke på vores kilometerpenge, og vi fakturerer kun den tid, hvor vi underholder jer og jeres selskab. Der er dermed ingen fakturering på farten, og I sparer penge. Det skaber tilfredse kunder, har vi erfaret, så vi holder naturligvis fast ved den gratis levering. 

Mobildiskotek på Sjælland

Vores mobildiskoteker på Sjælland har spillet i 5+ år, og vores netværk af samarbejdspartnere udvides konstant. Vi dækker størstedelen af Sjælland med DJ’s så vi kan servicere jer og sikre jer den bedste fest. 

Mobildiskotek på Fyn

Mobildiskotekerne er til rådighed, hvis du er bosat på Fyn. Vi kører ud til dig, så du får en kanon fest med en professionel DJ, som kan sørge for en uforglemmelig aften. 

Mobildiskotek i Jylland

I Jylland står vi til rådighed med erfarne DJ’s , uanset om du skal bruge et mobildiskotek i Sydjylland eller Nordjylland. Når du skal afholde arrangement