DJ til Julefrokost

DJ til Julefrokost

Traditionen tro skal julefrokosten fejres med manér! Julebryg, snaps, god mad og masser af musik! Vi leverer det sidste, og sørger for prikken over i’et på en fantastisk aften. I skal bare læne jer tilbage og nyde festen.

DJ til julefrokosten

Julefrokosten er altid et sikkert hit! Hos LejDJ sætter vi en ære i at spille god dansemusik hele aftenen og levere en service for jer før, under og efter festen. I samarbejde med jer, udformer vi inden julefrokosten en forventning til musikken for aftenen, så vi er forberedte på, hvad I kan lide af musik og hvad der ellers kan være af krav. Dette sker via. vores forventningsafstemning samt en telefonisk dialog med DJ’en.

Book en DJ til julefrokost - Hele landet

Til julefrokosten spiller vi næsten altid de traditionelle hits som ’Last Christmas’, og ’All I want for Christmas’, men der vil også være mulighed for at få spillet danske julehits samt andre særlige ønsker.

Vi stiller op med en erfaren DJ, som har al udstyr med, bestående af lyd, lys, DJ pult samt Røg, hvis dette ønskes. DJ’en sørger selvfølgelig også for op- og nedsætning af dette. Alle vores DJ’s har sans for at køre julestemningen til tops og gøre det til en god aften for alle, unge som gamle. Vi tager selvfølgelig imod ønsker hele natten og lægger stor vægt på, at det er jeres fest.

Læs mere om Referencer, Galleri eller Samarbejdspartnere

DJ-til-julefrokost