Dj til Privatfest

Fødselsdage og andre privatfester er bedst fejret med et brag af en fest. Gode toner og festlig stemning er vores speciale. Vi har gode erfaringer med at tage imod en masse ønsker, og vi sikrer altid at få både unge og gamle på dansegulvet – på samme tid.

Professionel DJ til privatfest

Med en professionel Dj fra LejDj er I sikret en fed stemning til alle slags fester, og vi vil gøre alt for at gøre din næste fødselsdag eller privatfest til en succes.

Vi kan både få gang i unge, voksne og ældre. Det vigtigste for os er, at alle føler sig velkommen på dansegulvet med et lækkert mobildiskotek. Vi tilpasser os jeres musikønsker, så alle gæster får energi og har lyst til at komme ud på dansegulvet.

Vi dækker mange temaer evt. i mix: 60’er,70’er, 80’er eller senere tophits.

Tophits, romantik, rock, dansk, latin, sydamerikansk, internationalt, disco, pop. Vi kan det hele – You name it!

Vores Dj’s til privatfester dækker hele Danmark

Om I skal holde fest i Nordjylland, Aarhus, Odense, Roskilde eller København, så har vi en DJ fra nærområdet, som kan levere en fest.

Vi aftaler rammerne og tema for festen på forhånd. Tager gerne imod musikønsker både før og under festen, som vi kombinerer med vores professionelle sans for stemning og rette hits. Dermed sikrer vi masser af energi og glade mennesker på dansegulvet.

Kontakt os gerne straks, så vi kan aftale jeres fest.

Vi sørger for:

  1. Professionel DJ
  2. Gode toner, hele natten
  3. Lad dine gæster ønske masser af musik
  4. Erfaren og velklædt DJ
  5. Masser af stemning
  6. Kraftigt anlæg
  7. Flot lysshow
  8. Udadvendt og frisk DJ
  9. Styr på aftalerne
  10. Dansegaranti!

Læs mere om Referencer, FAQ eller Galleri

DJ til Privatfest