Vores DJ’s

LejDJ.dk har eksisteret i 11 år, hvor vi har leveret DJ samt lyd og lys til mere end 2000 forskelligartede arrangementer, i hele Danmark.
Vi har derfor, med al sandsynlighed, lige præcis dén DJ, som passer til dit arrangement! Alle vores DJ’s har mindst 5 års erfaring og et hav af arrangementer på CV’et, hvilket er et såkaldt “must have” for at komme med i puljen, som DJ hos os – vi sender kun DJ’s ud, som vi stoler på og står inde for.
Vi har styr på din aften når det kommer til musikken; hvad enten, der er tale om en konfirmation, firmafest, rund fødselsdag, bryllup eller noget helt 5., formår vi altid at tilpasse og skræddersye musikken – selvfølgelig i samråd med jer, hvad DJ’en påtænker for dagen og hvad I ønsker at høre.

Læs mere om nogle af vores DJ’s her

Erfaren Dj fra Sjælland – Jens Darnell

DJ Jens Darnell er en rutineret herre indenfor DJ-branchen. Han har spillet med sit eget mobildiskotek på Sjælland siden han var 19 år, hvilket bringer ham op på 10 års erfaring i branchen.

Han spiller hovedsageligt voksenfester som; bryllupper, firmafester og runde fødselsdage, men har selvfølgelig også musik-kartoteket til ungdomsfester, eftersom han er godt opdateret i, hvad der rør sig af nye tendenser indenfor musikken. DJ Jens Darnell har udstyr til alt, fra en lille intim fest, til en større, mere krævende fest, hvad angår antal deltagere og lyd/lyskrav.

Dj Oliver & Mathias, Mobildiskotek fra Fyn

DJ Oliver & Mathias er to unge herrer, der til sammen har Mobildiskoteket Nightlife. Fælles for alle deres DJ’s er, at de har mange års erfaring bag DJ-pulten og dækker hele Fyn. Mobildiskotek Nightlife spiller årligt mere end 100 forskelligartede arrangementer, herunder firmafester, bryllupper, studentervogne, runde fødselsdage og meget mere.

De kan levere lyd og lys til alt fra 30-3000 antal gæster. De kan også levere afvikling af artister i form af udstyr til dette, hvorfor deres kendskab til professionelt udstyr er stort.

Alsidig Dj fra Sjælland – Michael Saustrup (DJ Wagner)

DJ Michael har over 18 års erfaring i branchen, hvor han har- og stadig gør, spiller til alle slags arrangementer. Bryllupper, firmafester, temafester, fødselsdage, konfirmationer er alt sammen noget han har erfaring med.

DJ Michael formår at tilpasse musikken i forhold til kunden og deres gæster, hvor det hele tiden er vigtigt for ham, at det er dem, som skal kunne lide, hvad han spiller. Han besidder en rigtig god teknik, således at hans overgange fra sang til sang virker naturlige og får det hele til at gå op i en højere enhed.

Der har aldrig været et tomt dansegulv når DJ Wagner har sat musik på.

Dj fra Sjælland – Thomas Uldahl

DJ Uldahl har mere end 20 års erfaring med alt fra Dj’ing til Keyboard og sang. Han er en allround DJ, som tilpasser sig 100% kundens ønsker og spiller derefter; om der er tale om en børnefest, bryllup, firmafest eller noget helt fjerde, er DJ Uldahl sikker på, at han kan levere varen.

Udover at være dygtig bag DJ-pulten tilbyder DJ-Uldahl også Live-musik. Det bliver typisk brugt som ”Suppe, steg og is musik” under middage, hvor han tilføjer en fantastisk stemning med sin afdæmpede sang og keyboard, der giver gæsterne lov til at snakke med hinanden i afdæmpet. Herefter bliver der tændt op i mobildiskoteket og festen går i gang.

Rutineret Dj fra Sjælland – Søren Fischer

DJ Søren Fischer en rutineret herre, som har spillet som DJ i 25 år. Han har derfor selvfølgelig styr på, hvad hans gæster kan lide at høre, men tager altid imod musik ønsker.

DJ Fischers speciale er i voksenfesterne, da han grundet sin alder er fuldstændig inde i, hvad der kræves for at kunne spille en fest, hvor der skal musik fra 70’,80’- og 90’erne til. Han er selvfølgelig også opdateret på alt den nye musik, hvorfor han kan bookes til hvilket som helst arrangement!

DJ Fischer leverer udstyr bestående af lyd og lys lige fra 30 til 350 antal gæster.

Dj fra Aarhus – Frederik Skjødt

DJ Skjødt har lidt over 6 års erfaring som mobil-, klub og event DJ med mere end 100 voksenfester i bagagen og en god føling for, hvad dansegulvet ønsker at høre – uanset alder. Hans erfaring er spredt ud på mange forskellige voksenfester; bla. Bryllupper, firmafester og runde fødselsdage.

DJ Skjødt formår at spille nyt og moderne, samt klassiske dansehits og sing-a-long fra 70’erne og frem.

Det hele går op i en højere enhed, når DJ Skjødt styrer musikken.

Dj fra Sjælland – Anders Dahl

DJ Anders har 7 års erfaring, hvor han har nået at spille alle slags arrangementer herunder førfester på natklubber, bryllupper, firmafester, konfirmationer, runde fødselsdage og meget mere.

DJ Anders har på trods af sin alder (21 år) udviklet et musik-kartotek, der gør ham i stand til at spille alle gæsterne op til dans; unge som gamle.

DJ Anders formår at tilpasse sig gæsternes ønsker 100% og sætter altid dét på, som gæsterne ønsker at høre, hvor han samtidig formår at sætte sit eget præg på festens forløb rent musikalsk.

DJ Anders har, udover dansefester, også et stort repertoire indenfor ”Lounge”-musikken, hvor han har spillet som fast Dj på restauranter, konferencer og gallerier. Her fungere lyden af Dj Anders’ toner, som baggrundsmusik og hans tilstedeværelse giver arrangementet dét ekstra, som får det til at blive en uforglemmelig aften/dag.

Ung Dj fra fyn – Gustav Kjeldsen

DJ Gustav, er 22 år gammel og har været DJ de sidste 5 år. Han har spillet til arrangementer såsom konfirmationer, 18 års og runde fødselsdage, studenterfester, bryllupper mm. Derudover har DJ Gustav også spillet fast i en periode på et gymnasium imens han gik der, og i 1,5 år efter jeg gik ud. Han har også spillet Lounge-musik i Illum og i Fields, og så har han spillet et par gange på torsdags klubberne Lucy, Enzo og Sport Club i København.

DJ Gustav er en meget udadvendt, ydmyg og hjælpsom person, som er rigtig god til mennesker. Derudover er han meget pligtopfyldende og prioriterer højt at folk kan regne med mig, hvilket skinner af i hans professionelle tilgang til jobbet; han møder altid til tiden og har altid det aftalte med.

DJ Gustav mener, at musikken er altafgørende for, at festen skal være en succes, og han brænder for, at der ikke er en finger at sætte både på hans tekniske færdigheder, men samtidig også hans musikvalg.

Erfaren Dj fra Midtjylland – Kristian SBO

DJ Kristian er en utrolig erfaren DJ med mange forskellige jobs på CV’et. Han har 2 andre DJ’s under sig, der ligesom DJ Kristian er lige omkring 30 år. Alt fra bryllupper, firmafester, ungdomsfester og andet, klarer de til topkarakter – gulvet er aldrig tomt når de er ude og spille.

DJ Kristian har altid kunderne, som førsteprioritet når han er ude og spille. Han spiller det musik DU vil høre, og ikke det han selv mener er det rigtige.

Derudover har de nogle faste principper, der gør sig gældende hver gang de er ude og spille musik:

1: De er altid i kontakt med kunden inden festen for at kunne være forberedt på at skulle udfylde kundens ønsker i løbet af festen

2: De er altid veloplagte, forberedte og ankommer i god tid – så kunden føler sig tryg.

3: De spiller altid den musik DU vil høre.

Dj fra Aalborg og omegn – Kristian Bertelsen

DJ Bertelsen har været DJ siden 2010, hvor han siden hovedsageligt har spillet til voksenfester, som runde fødselsdage, bryllupper og firmafester. Dog tager han gerne imod en ungdomsfest og bruger den nødvendige research-tid på at finde ud af, hvad der ønskes af musik.

Bertelsen tager altid imod musikønsker – både før og efter festen, for altid at være forberedt og have kunden som førsteprioritet.

Han ankommer altid i god tid inden festen for at sikre sig, at alt spiller og kunden er tryg.

Allround Dj fra Sjælland – Michael Nielsen (Soundwave)

DJ Soundwave er 43 år og har over 20 års erfaring som dj og mere end 400+ jobs på bagen, hvilket gør ham til en utrolig erfaren DJ, som har prøvet alle slags arrangementer og spillet unge som gamle op ad stolene.

Han spiller alt fra de glade 60’ere til de nyeste hits i radio og på hitlister, hvor han fokuserer på at være lydhør overfor kundens ønsker.

DJ Soundwave er altid glad og ser positivt på nye udfordringer i form af arrangementer J Hans mål med enhver fest er, at gæsterne kommer op og danse og får en uforglemmelig aften.