DJ til Firmafest

Firmafesten er den perfekte anledning til at ryste organisationen sammen. Derfor tilbyder vi at få en af vores mange erfarne DJ’s til firmafester med lækkert lyd- og lysudstyr ud til jeres arrangement, så jeres firmafest bliver en aften i sent vil glemme.

Om I ønsker, at DJ’en skal sørge for lækker lounge-stemning eller om musikken skal køre og dansegulvet svinge, så kan vi levere lige præcis den DJ, som firmafesten har brug for. Det vigtigste for LejDj er, at I er tilfredse og får den ønskede oplevelse.

DJ’s til både store og små firmafester

LejDJ sørger for god musik, som er tilpasset lige præcis jeres medarbejdere og de ønsker I måtte have. Vi ved, at forberedelsen til firmafesten er super vigtig. Derfor opfordrer vi altid vores kunder til at udarbejde en playliste/inspirationsliste til os. Vi kan ud fra den se, hvorhenne I er rent musikalsk. Herefter ringer vi jer op og forventningsafstemmer dette samt hvad der ellers kunne være af krav til DJ’en.

Med vores ekspertise og erfaring inden for firmafester får vi alle medarbejderne ud på dansegulvet og sikrer en uforglemmelig aften for alle!

LejDJ leverer hvert år DJ’s til store og små virksomheder – vi elsker fest!

Dj til firmafest overalt i landet

Vi er så heldige, at vi har dygtige DJ’s overalt i landet, hvorfor vi kan levere erfarne og dygtige DJ’s om I holder firmafesten i Sønderjylland, Aarhus, Aalborg eller København, så har LejDj altid en DJ klar, der kan give jer en fantastisk oplevelse med fest og dans.
Kontakt os, så vi kan planlægge en super aften med masser af energi til medarbejdere og virksomhed!

Vi sørger for:

  1. Velklædt DJ
  2. Dansegaranti
  3. Musik tilpasset jeres ønsker
  4. Lyd- og lys
  5. 100 % tilpasning til jeres fest
  6. Alt arrangeret for jer
  7. Ingen bekymringer
  8. Direkte kontakt
  9. Altid super service
  10. Vi elsker musikønsker!

Læs mere om Referencer, FAQ eller Samarbejdspartnere

DJ til firmafest